Sanyistól Sanyisig

 2009.05.03. 20:06

Huhhh..... hát hol is kezdjem. Talán az elején jó lesz.

Mégsem akarom az elején kezdeni. :)
.........
Inkább elmesélem a jelent:
Végre újra együtt, most már jó 1hónapja hivatalosan is. :) Aki nem tudná, drága Sanyimról kezdek (megint) regélni. :P Sok mindenen mentünk keresztül mostanság, hidegen-melegen egyaránt, de inkább hidegen. De végülis, mint érett "felnőttek" módjára, megtudtuk beszélni ezeket a dolgokat, és tiszta lappal kezdtünk, meg tiszta vizet öntöttünk abba a bizonyos pohárba. Szóval most dúl a láw, aminek sokak örülnek, páran nem. De hát nem lehet olyat tenni, ami mindenkinek megfelel, no meg nem is akarok, csak egy valakinek akarok megfelelni, és Ő Sándorom (L). Akibe (több mint valószínű) olyan szerelmes vagyok mint még soha :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bajbis.blog.hu/api/trackback/id/tr791100907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyko 2009.05.06. 00:27:42

Elején ne is kezdjük kicsim:D Szerintem sokan beparálnának, ha elmesélnéd, miken mentünk keresztül, és lehet, hogy többségük belehalna a sok stresszbe olvasás közben:D Viszont ez így nagyon korrekt, és örülök, hogy megírtad a "nagyvilágnak" is a frankót, és kívánom, hogy ez az érzés így maradjon köztünk örökké:)
Hiszen én is szeretlek, és ezen már nem változtat semmi, főleg nem a sok köcsög/nemköcsög(többnyire köcsög) véleménye akik ezt kétségbe vonják:P Egy szó mint száz, imádlak, és kívánom, hogy légy velem mindig ilyen boldog, amilyen most vagy, mert az ígéret szép szó, de a landwirtschaftausstellung még szebb, szóval dúljon a láw 4eva:D imádlak nyuszifül, köszönöm:):):)
süti beállítások módosítása